Multi Factor Authenticatie

Multi Factor Authenticatie voor Signals
Signals is het online platform van Mazars waarmee we eenvoudig, veilig en persoonlijk samenwerken met onze klanten. Zowel aan de kwaliteit als aan de beveiliging stelt Mazars de hoogste eisen.

Multi Factor Authenticatie
Om aan de nieuwste beveiligingsstandaarden te voldoen maakt Signals voor het inloggen gebruik van Multi Factor Authenticatie. Dit houdt in dat u, na het invullen van uw e-mailadres en wachtwoord, uw inlog bevestigt met een app op uw smartphone.

Waarom Multi Factor Authenticatie?
Multi Factor Authenticatie (MFA) is een extra beveiligingsstap die wordt ingezet om toegang te krijgen tot webapplicaties zoals Signals. MFA biedt de extra zekerheid dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de gegevens in de webapplicatie.

Hoe werkt het? Via de OKTA Verify app
Voor Signals gebruiken we de OKTA Verify app als extra beveiligingsstap. U downloadt de OKTA Verify app en koppelt deze aan uw Signals account. Daarna logt u, zoals u gewend bent, in met uw e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens bevestigt u de inlog met de app.  Simpel en veilig.

Hoe werkt het? Via de OKTA Verify app

  1. Download de OKTA Verify app in de app store (iphone) of de Google play store (Android)
  2. Log met uw e-mailadres en wachtwoord in op www.mazarssignals.nl
  3. Volg de instructies en koppel uw telefoon met uw Signals account


Veelgestelde vragen

Waarom is het inloggen op Signals veranderd?
Mazars stelt de hoogste eisen aan de beveiliging van Signals en wil voldoen aan de nieuwste beveiligingsstandaarden. Om hier ook in de toekomst aan te blijven voldoen voegen we een extra beveiligingsstap toe aan inloggen, namelijk het bevestigen van de inlog via smartphone.

Ik heb geen smartphone, hoe kan ik dan bevestigen?
Neem in dat geval contact op met de Signals servicedesk op 088 – 277 11 11.

Hoe bevestig ik het inloggen in Signals?

  1. Download de OKTA Verify app in de app store (iphone) of de Google play store (Android)
  2. Log met uw gebruikersnaam en wachtwoord in op www.mazarssignals.nl
  3. Volg de instructies en koppel uw telefoon met uw Signals account


Ik maak al gebruik van de OKTA Verify app. Wat moet ik doen?
U hoeft de app dan niet te downloaden, maar kunt direct starten met de registratie van uw toestel en de koppeling met uw Signals account. Ga naar www.mazarssignals.nl en log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens volgt u de instructies om uw telefoon te koppelen aan uw Signals account.

Ik heb een nieuwe telefoon en wil mijn account opnieuw koppelen aan mijn telefoon. Wat moet ik doen?
Het resetten van uw MFA kunt u helaas niet zelf doen maar onze supportafdeling kan dit voor u regelen. Om een verzoek te doen om uw MFA opnieuw in te stellen, bijvoorbeeld omdat u een nieuwe telefoon heeft. Klik dan hier: Verzoek resetten MFA

Was Signals niet veilig genoeg?
Signals was en ís veilig. Door de extra beveiliging toe te voegen, zorgt Mazars ervoor dat Signals nu en in de toekomst voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van beveiliging.